Plus500

Avaa tili Plus500
check vierailijaa tässä kuussa.
76.4 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.
Plus500 Pääkohdat
  • Helppokäyttöinen kaupankäyntialusta
  • CFD-kauppaa ilman komissioita
  • Lontoon pörssiin listattu emoyhtiö
  • Alhaiset nostomaksut
  • Ympärivuorokautinen asiakaspalvelu
Yhteenveto
Plus500 on vuonna 2008 perustettu palvelu, jonka kautta voi käydä CFD-kauppaa valuutoilla, kryptovaluutoilla sekä useilla muilla sijoitusvälineillä. Kaupankäynnistä ei veloiteta provisioita tai kuukausipalkkioita, vaan kulut on sisällytetty spreadeihin. Ohjelmistoon voi tutustua ilmaisen demoversion avulla.
CFD-tuotteet:
CFD-kaupankäyntiä valuutoilla, kryptovaluutoilla, osakkeilla ja indekseillä
Min.talletus
100€
Valvova viranomainen
FCA, CySec, ASIC
Suomeksi
Kyllä
Mobiili applikaatio
iOS, Android ja Windows
Maksimivipu
30:1

Plus500 sijoitustuotteet

Plus500 tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppaa useilla eri CFD-tuotteilla. Valikoimaan sisältyy Forexin lisäksi osakkeet, indeksit, ETF:t sekä kryptovaluutat.

Tilin avaus

Tilin avaaminen sujuu Plus500-palvelussa netin kautta. Tilityyppejä on yksi, ja se on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille.

Tilin avaus alkaa rekisteröintilomakkeen täyttämisellä. Sen jälkeen asiakkaan täytyy vahvistaa henkilöllisyytensä, asuinpaikkansa sekä maksumenetelmänsä. Henkilöllisyyden vahvistaminen käy lataamalla palveluun kuva passista tai henkilöllisyystodistuksesta. Asuinpaikan vahvistaminen onnistuu esimerkiksi kotiosoitteeseesi lähetetyn laskun, veroilmoituksen tai tiliotteen avulla.

Asiakirjat ladataan Plus500-palveluun digitaalisessa muodossa suojatun yhteyden kautta.

Tilin avaaminen on nopeaa, ja se onnistuu täysin netin kautta.

Rahansiirrot

Kuten useimmat muut CFD-välittäjät, myös Plus500 tarjoaa monia eri vaihtoehtoja rahansiirtoihin. Maksutapavaihtoehtoja ovat pankkisiirrot, luotto- ja debit-kortit, Skrill sekä PayPal. Nettilompakoilla sekä luottokortilla tehdyt rahansiirrot tapahtuvat välittömästi, mutta pankkisiirtoa käyttämällä rahojen saapumiseen voi kulua muutamia pankkipäiviä.

Voit tehdä Plus500-palvelusta viisi ilmaista nostoa kuukaudessa. Tämän jälkeen nostoista veloitetaan kulukorvaus. Maksuttomissa nostoissa on myös alaraja: PayPal-nostoissa summa on 50 euroa ja pankkisiirroissa sekä luottokorteilla 100 euroa. Pienemmän summan nostosta veloitetaan korvaus.

Pienin mahdollinen Plus500-talletus on luotto- ja pankkikorteilla 100 euroa ja pankkisiirrolla 500 euroa. Talletusten tekemisestä ei veloiteta minkäänlaisia kuluja.

Kulut

Suurin osa Plus500-alustalla tehtävistä toimenpiteistä on maksuttomia. Plus500 saa tuottonsa osto- ja myyntihintojen spreadista, joten kulut siis sisältyvät ilmoitettuihin hintoihin automaattisesti.

Joistain toiminnoista voidaan kuitenkin periä erillisiä lisämaksuja. Näihin kuuluvat muun muassa:

  • Yömaksu, joka joko lisätään tilille tai vähennetään siltä sen jälkeen, kun positio on ollut tietyn ajan auki.
  • Toimettomuusmaksu, joka veloitetaan käyttämättömältä tililtä kolmen kuukauden jälkeen.
  • Taattu pysäytystoimeksianto, joka takaa tappioiden pysähtymisen tietylle tasolle.
  • Valuutanvaihtokulu kaikista kaupoista, joissa välineen hinta on ilmaistu muuna kuin tilin valuuttana.

Osa maksupalveluista tai pankeista voi kuitenkin veloittaa tapahtumista maksuja oman hinnastonsa mukaisesti.

Plus500 ei peri asiakkailtaan ylimääräisiä kuluja.

Asiaskaspalvelu ja opastus

Plus500 tarjoaa asiakaspalvelua vuorokauden ympäri live-chatin,  sähköpostin sekä WhatsAppin kautta. Palvelusta löytyy myös FAQ-osio, josta löytyy vastaukset asiakkaiden yleisimmin esittämiin kysymyksiin.

Yhteenveto

Plus500 on toiminut vuodesta 2008, ja sen emoyhtiö Plus500 Ltd on listattu Lontoon pörssiin. Palvelun plussia ovat yli 2 000 sijoitusinstrumentin valikoima sekä suoraan spreadiin sisällytetyt kulukorvaukset. Kaupankäyntialusta on helppokäyttöinen, ja se on saatavilla myös suomenkielisenä. Palvelun miinuksena on analyysityökalujen suhteellisen vähäinen määrä.

CFD-kaupankäyntiä ilman provisioita Avaa tili Plus500
76.4 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.