Nordnet

Avaa tili Nordnet
check vierailijaa tässä kuussa.
Digitaalinen pankki säästämiseen ja sijoittamiseen (ei varsinaisesti valuuttakauppaan).
Nordnet Pääkohdat
  • Markkinoiden edullisin sijoituspalvelu
  • Laaja tuotevalikoima
  • Helppo ja selkeä sivusto
  • Ainutlaatuinen Shareville-sijoitusverkosto
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
Yhteenveto
Nordnet on hyvä valinta sekä aloittelevalle että kokeneelle sijoittajalle. Sen etuina ovat hyvin pienet kulut sekä monipuolinen valikoima erilaisia sijoitustuotteita. Erityisplussan Nordnet saa Shareville-sijoitusverkostosta, josta voi ammentaa hyödyllisiä sijoitusvinkkejä.
CFD-tuotteet:
Osakkeet, warrantit, optiot, valuutat
Min.talletus
Ei minimitalletusta
Valvova viranomainen
Finansinspektionen
Suomeksi
Kyllä
Mobiili applikaatio
iOS, Android ja Windows
Maksimivipu

Nordnet sijoitustuotteet

Nordnet on Pohjoismaiden johtava rahastovälittäjä. Nordnet perustettiin vuonna 1996, ja se tarjoaa palveluita aloitteleville sekä kokeneemmille piensijoittajille. Nordnetillä on tällä hetkellä yli 500 000 asiakassalkkua.

Nordnet tarjoaa asiakkailleen arvo-osuustilejä, osakesäästötilejä ja talletustilejä. Arvo-osuustilin eli osakesalkun kautta voit käydä kauppaa osakkeilla, warranteilla, optioilla sekä lisäksi säästää rahastoihin ja ETF:iin omatoimisesti netissä.

Voit lisäksi avata osake- tai rahastosalkkuusi valuuttatilit eri valuutoille. Nordnetin valuuttatilejä on saatavilla seuraaville valuutoille: SEK, DKK, EUR, CAD ja USD.

Nordnetille voi avata tilin verkkopankkitunnusten avulla.

Tilin avaus

Nordnet-tilin avaaminen on todella helppoa, sillä asia hoituu netissä verkkopankkitunnuksilla. Kun tili on avattu, voi sinne siirtää saman tien rahaa. Tämän jälkeen kaupankäynnin pystyy aloittamaan välittömästi.

Tilin avattuasi saat käyttöösi monia erilaisia mallisalkkuja sekä tietoa ja ajankohtaisia uutisia. Saat myös pääsyn Nordnetin omaan ”sosiaaliseen mediaan” eli Sharevilleen. Sharevillessä Nordnetin käyttäjät voivat tarkastella muiden sijoittajien salkkujen kehitystä sekä jakaa oman salkkunsa tapahtumat muille käyttäjille nimimerkin suojissa.

Nordnetin talletustileille voi säästää rahaa haluamansa määrän ilman vähimmäisaikaa. Tileille talletetut rahat on suojattu Ruotsin valtion talletussuojalla.

Kulut

Osake- ja rahastosalkun avaaminen on Nordnetissä maksutonta. Välityspalkkiot ovat alan pienimmästä päästä. Osakekaupoissa palkkio on pienimmillään 0,06 % (min. 3 euroa). Kotimaisten ja ulkomaisten listattujen arvopapereiden säilytys on ilmaista. Nordetilla ei myöskään peritä kuukausi- tai palvelumaksuja.

Nordnetillä välityspalkkion suuruus määräytyy oman kaupankäyntiaktiivisuuden mukaan. Mitä enemmän kauppaa käy, sitä edullisemman hinnaston mukaan kulut peritään. Pienimmät kustannukset ovat tasolla 1, jonne pääseminen edellyttää yli 50 kuukausittaisen kaupan tekemistä.

Nordnetin sivuilta on helppo löytää ajankohtaista tietoa sijoittamisesta.

Asiakaspalvelu ja opastus

Nordnetin asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin kello 9.45 – 18.30. Meklaripalvelua on saatavilla suomeksi arkisin kello 9.45 – 19 ja sen jälkeen kello 23 asti ruotsiksi ja englanniksi. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai puhelimitse maksullisen numeron kautta. Nordnetin toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta toimipisteessä ei ole asiakaspalvelua.

Tietoa saa myös Nordnetin sivujen kattavasta Usein kysytyt kysymykset -osiosta sekä Sharevillestä.

Yhteenveto

Nordnet on erittäin suosittu sijoituspalvelu koko Pohjoismaissa ja erityisesti Suomessa. Palvelu on edullinen ja helppokäyttöinen, ja se sopii sekä aloittelevalle että kokeneelle sijoittajalle. Plussaa tulee myös kattavasta ja monipuolisesta tuotevalikoimasta

Shareville-sijoitusverkosto on lyömätön apuväline etenkin kokemattomalle sijoittajalle. Sen kautta voi seurata kokeneempien ja hyvin menestyvien sijoittajien ostoja ja myyntejä täysin reaaliaikaisesti.

Edullinen ja helppo sijoituspalvelu Avaa tili Nordnet
Digitaalinen pankki säästämiseen ja sijoittamiseen (ei varsinaisesti valuuttakauppaan).