IQ Option

Avaa tili IQ Option
check vierailijaa tässä kuussa.
IQ Option Pääkohdat
  • Yksinkertainen käyttöliittymä
  • Erittäin pienet minimisijoitukset
  • 24 eri valuuttaparia
  • Ilmainen demoversio
  • Kiitelty asiakaspalvelu
Yhteenveto
Vuonna 2013 perustettu IQ Option on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti, ja tällä hetkellä iQ Optionilla on jo yli 40 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Monia palkintoja voittanut kaupankäyntialusta sopii erityisesti CFD-treidaukseen, ja pienen minimitalletuksen sekä ilmaisen demoversion ansiosta se käy myös aloittelijoille.
CFD-tuotteet:
Valuutat, indeksit, osakkeet, kryptovaluutat
Min.talletus
10€
Valvova viranomainen
CySEC
Suomeksi
Ei
Mobiili applikaatio
iOS, Android
Maksimivipu
1:30

IQ Option sijoitustuotteet

IQ Optionin kautta voi käydä valuuttakauppaa sekä hankkia CFD-sopimuksia eli hinnanerosopimuksia seuraavista omaisuusluokista: kryptovaluutat, ETF:t, raaka-aineet ja osakkeet.

Kuva IQ Optionin etusivusta

Tilin avaus

IQ Option tarjoaa tilivaihtoehdot sekä yksityishenkilölle että yritykselle. Aloitteleva treidaaja voi harjoitella kaupankäyntiä ensin ilmaisen demoversion kautta, mikä vähentää riskejä sijoittamisen aloittamisessa.

Tilin avaaminen IQ Optionille käy nopeasti netin kautta. Rekisteröitymisessä voi käyttää Facebook- tai Google-tunnuksia, tai vaihtoehtoisesti luoda täysin oman käyttäjätunnukset IQ Optionia varten.

Ennen rahansiirtoja ja varsinaisen kaupankäynnin aloittamista täytyy käyttäjän vahvistaa henkilöllisyytensä. Tämä onnistuu normaalien KYC-prosessien tapaan eli lähettämällä muutamia henkilöllisyysdokumentteja IQ Optionille. Dokumenttien lähetyksen voi tehdä turvallisesti suoraan alustan kautta.

Ilmainen demoversio on käytössä heti rekisteröitymisen jälkeen, ja ohjelma tarjoaa uusille jäsenille välittömästi opastettua virtuaalikierrosta kaupankäyntialustaan. Jos treidaaminen tai IQ Options ei ole vielä tuttu, kannattaa ohjelmaan sekä muihin kaupankäynnin saloihin tutustua rauhassa demoversiossa ennen oikean kaupankäynnin aloittamista. Demoversiossa ”leikkirahaa” saa käytettäväkseen 10 000 dollarin verran.

Kuva IQ Optionin kaupankäyntialustasta

Rahansiirrot

Suomalaiset asiakkaat voivat tehdä IQ Optionille rahansiirtoja luottokorteilla (Visa ja Mastercard), verkkopankissa, pankkisiirtona tai nettilompakoilla (Neteller ja Skrill).

IQ Optionin minimitalletus on 10 euroa, eli huomattavasti vähemmän kuin useimmilla muilla Forex- ja CFD-välittäjillä. Nostoihin tulee aina käyttää samaa menetelmää kuin tallettaessa.

Kulut

Kuukauden ensimmäinen nosto on IQ Optionilla ilmainen, mutta seuraavista nostoista peritään 2 % kulukorvaus (maksimissaan 30 euroa).

Jos tili on käyttämättömänä 90 perättäisen päivän ajan, alkaa IQ Option periä tilistä 10 euron kuukausimaksun.

Asiakaspalvelu ja opastus

IQ Optionin asiakaspalvelu on auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Yhteyttä voi ottaa chatissa tai puhelimitse, joskin puhelinpalvelua on saatavilla vain englanniksi. Chatissa keskimääräinen jonotusaika on 3-5 minuuttia.

IQ Optionin sivuilta löytyy paljon informaatiota treidaamisen eri osa-alueista niin artikkeleina kuin videoversioinakin.

Yhteenveto

IQ Option on saanut kiitosta innovatiivisesta kaupankäyntialustastaan, joka sopii myös aloittelijoille. Plussaa IQ Option saa myös poikkeuksellisen pienestä minimitalletuksesta sekä ilmaisesta demoversiosta, jonka avulla palvelua voi kokeilla riskittömästi ennen varsinaisen kaupankäynnin aloittamista.

Avaa tili IQ Option